Kulunut viikko via Snapchat

Nyt kun kuvia on kerääntynyt puhelimeen edes muutama tuolta snapchatin puolelta, niin kerronpa nyt kuluneen viikon kuulumiset vaihteeksi tällä tavalla! Ei muuta siis kun kuvien kimppuun! 🙂

snapkollaasi1Aamu alkoi reippaasti salitreenillä ja crosstrainerilla tehdyllä hiitillä, jonka jälkeen olikin vielä kivempaa tekemistä luvassa loppupäiväksi… // …nimittäin ajelimme poikaystävän kanssa Espooseen tutustumaan tulevaan asuinalueeseen sekä kurkkaamassa minkälainen se mun tuleva koulu on! Oli ihan mielenkiintoista ajella tuolla pääkaupunkiseudun vilinässä, onneksi sain pakotettua toisen kuskiksi 😀 // Loppupäivän sekä rahat saimmekin kulutettua tehokkaasti Isossa Omenassa! // Seuraavana aamuna heräsin aivan tajuttomaan kurkfkukipuun, tietysti.snapkollaasi2…ihan kun mä muutenkaan mitään tekosyytä tohon tarvisin. // Koska kahvi ei maistunut ja kofeiinipäänsärky teki tuloaan, päätin napata paljon hypetetyn Nocco-juoman testiin. Täytyy kyllä myöntää että pieni pettymyshän tuo oli, mielummin juon perus energiajuomaa tai sekoittelen itse aminohapot jauheesta. Parempaa silti kuin vastaavat True-juomat! // Oli ihanaa olla töissä pitkästä aikaa (2 viikon loman jälkeen), vaikka olinkin nuhainen.snapkollaasi3Enpä olisi arvannut että pieni vilu muuttuu illalla yli 38 asteen kuumeeksi… Not nice. // Yöt on kyllä kipeenä yhtä tuskaa, kun nukkuminen tapahtuu about puolentunnin pätkissä. En vaan ymmärrä ihmisiä ketkä kuumeessa nukkuvat jopa päivät läpeensä??? // Kamalinta nuhassa kuitenkin on makuaistin puuttuminen. Olin enemmän kuin iloinen saadessani sen takaisin!

Tälläistä siis viime päivien aikana. Pian alkaa olla jännät ajat, nimittäin viikonloppuna koittaa muutto! Pitäisi varmaan pikkuhiljaa alkaa keräilemään tavaroita kasaan, hommata muuttolaatikoita ja sen sellaista. Kaikista eniten odotan kuitenkin varmaan reissua Ikeaan – ihana päästä ostamaan juttuja omaan kotiin! Poikaystäväkin on varmasti yhtä innoissaan reissusta. 😀 Täytyy kuitenkin nyt vaan yrittää tervehtyä mahdollisimman nopeasti, ettei muutto mene enää kuumeen kourissa. Harmittaa kyllä tosi paljon olla kipeänä juuri nyt, kun meillä olisi ollut viikko lomaa yhtäaikaa tuon tulevan avomiehekkeen kanssa. Ulkonakin on nyt niiiin mahtavat syyskelit ettei tosikaan, ja mä joudun homehtumaan sisällä. Olis ollut ihana päästä treenailemaankin oikein kunnolla vielä tämä viikko, nimittäin ensi viikolla koulun alkaessa voi aika sille treenaamiselle olla hieman kortilla. No, näille sairastumisillehan ei voi mitään, ja ehkä tämä oli kropan tapa kertoa että olisi aika ottaa rennosti. Nyt mulla on kuitenkin hoidettavana vielä muutama juttu tälle päivälle, joten näkemisiin!

Ihanaa elokuun loppua sinne jokaiselle, ja tsemppiä niille jotka aloittavat tai jo ovat aloittaneet koulunsa tänä syksynä! 🙂